ЗА НАС
Туристическа агенция „Ю Травел” ЕООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз PK-01-6601 , издаден от Министерство по ИЕТ и притежава туроператорска застрахователна полица 1306-00017493/12.04.2010 г. на ЗАД „Лев инс”, съгласно чл. 42 от Закона за туризма.
Агенцията предлага богато разнообразие от атрактивни и интересни дестинации в страната и чужбина. Организира ученически екскурзии, зелени училища,детски лагери, абитурентски балове, семинари и делови срещи.
Ние можем да Ви улесним в подготовката и провеждането на Вашата индивидуална екскурзия или почивка, като Ви предложи пакет, включващ избраната от Вас дестинация, хотел, транспорт, необходимите застраховки и виза.

Основната цел на туристическа агенция „Ю Травел” е да превърне Вашата екскурзия или почивка в едно щастливо изживяване с незабравими спомени!

Благодарим, че избрахте нас!

U Travel


ВАЖНО : Уведомяваме всички клиенти, че от 01.04.2010 г. за пътуване в чужбина е препорачително да притежавате международна здравно-осигурителна книжка. Същата се издава за гр. София в 29 ДКЦ – ул. Георги Измирлиев 8 и 22 ДКЦ – ул. Николай Коперник 9, допълнителна информация може да намерите на адрес :
https://www.nhif.bg/bg/EZK.phtml